Det farliga är inte de onda människornas brutalitet utan de goda människornas tystnad!

*Det pågår en rättegång i Oslo. Anders Bhering Breivik är åtalad för mord på 77 personer och långt fler mordförsök.

Breivik sköt 69 personer till döds på Utöya, varav 55 under 20 års ålder. Vissa av de döda drunknade under försök att simma till fastlandet. Minst 110 personer sårades.

I sitt kompendium/manifest lägger Breivik ut sin världsåskådning, som innehåller stöd för kulturkonservatism ultranationalism, högerpopulism, islamafobi, sionism, antifeminis och vit nationalism. national. Kompendiet uttrycker också stöd för paramilitära grupperingar, såsom den serbiska gruppen Skorpionerna. Islam och kulturmarxismen ses som fienden, och kompendiet argumenterar för den våldsamma utplåningen av ”Eurabien” ” och mångkulturalismen, samtdeporteringar av alla muslimer från Europa för att bevara europeisk kristendom. Breivik skrev att det främsta motivet för hans handlingar den 22 juli var att marknadsföra manifestet.

Redan i januari 1983 lades Breivik in på Statens senter for barne- og ungdomspsykiatri under en månad. Breivik beskrevs som ”passiv, ängslig och med ett påtagligt avvärjande leende”. Psykologen föreslog att Breivik skulle placeras i fosterhem i syfte att ”förebygga en allvarligt skev psykisk utveckling”.

Brevik beskrivs som en lugn och ensam man.

ETT INRE KAOS KRÄVER EN YTTRE STRUKTUR!

*Det pågår en rättegång i Malmö. Peter Mangs är åtalad för tre mord och tolv mordförsök, två fall av grovt olaga hot och skadegörelse.

Nästan samtliga personer som Peter Mangs sköt hade invandrarbakgrund och hans vänner har vittnat om att han såg invandrare som apor. Han såg upp till den så kallade Lasermannen, John Ausonius. Peter Mangs uppvisar en konspiratorisk och främlingsfientlig världsbild.

Mangs var aldrig förut straffad och var sedd som en lugn och tillbakadragen man. En intelligent enstöring, som av vissa vänner beskrevs som vapen- och våldsfixerad.

Två ensamma individer som genomför sina egna korståg. De har en fascistisk grundsyn, samt är narcissistiska och vapenfixerade.

Hur ser det ut för övrigt då? Hur har vi det? Hur tar vi hand om varandra vi människor oavsett ursprung, religion eller politisk åsikt? Vilket klimat har våra muslimer? Nya svenskar?

Riktig integrationspolitik handlar om att driva en politik för full sysselsättning, bygga fler bra och billiga bostäder, rusta upp slitna bostadsområden och satsa på en likvärdig skola och alla de andra delarna av välfärden. Riktig integrationspolitik handlar också om att ta krafttag mot diskriminering och rasism. Det är genom en sådan politik som vi kan lösa problem, inte symboliska utspel om burkor och språktest

Rasister utnyttjar människors oro och skyller allt på invandrare istället för att göra något åt de verkliga problemen.

Vardagsrasismen är enligt mitt sätt att se det en av grogrunderna för nya dåd.

Därför måste vi ALLTID reagera när vi hör främlingsfientliga kommentarer!

1 tanke på “Det farliga är inte de onda människornas brutalitet utan de goda människornas tystnad!

Lämna en kommentar